Toimintavarmat pienjännitekeskukset sähkönjakelun vaativiin käyttötarkoituksiin

Tuotamme kohdekohtaisia keskusratkaisuja vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla teollisuuteen, kiinteistöihin, sairaaloihin, sekä konesaleihin. Valmistamiamme keskuksia löytää sieltä, missä katkeamaton sähkönjakelu on perusvaatimus.

Tuotteet Ota yhteyttä

Toimintavarmuus

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki pienjännitekeskukset kohdekohtaisten suunnitelmien mukaisesti. Toteutamme keskusratkaisut käyttämällä vain tunnettujen valmistajien laadukkaita komponentteja ensiluokkaisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Nopeus

Vahva osaamisemme teollisuus-, kiinteistö- sekä erikoiskeskusalueilla takaa toimivan ja nopean palvelun. Asiantuntevan henkilökuntamme vankka kokemus ja jatkuva koulutus mahdollistaa laadukkaiden keskusten valmistumisen ketterälläkin aikataululla.

Joustavuus

Valmistamme tuotteet aina kohdekohtaisesti asiakkaan toimittamien sähköteknisten suunnitelmien mukaan. Kokonaisuuksien räätälöitävyyden ja tuotantoprosessiemme joustavuuden ansiosta tuotteisiin voidaan tehdä muutoksia vielä tuotantovaiheessakin.

Ratkaisut muuntajan navoista viimeiseen keskukseen Turvalliset tuotteet vaativaan sähkönjakeluun

EKK-E kennokeskukset

soveltuvat suurivirtaisiin käyttökohteisiin. Koska tyypillinen nimellisvirta-alue on 1000…5000 A, voidaan keskusrakennetta käyttää pää-, varavoima- ja moottorikeskuksissa.
Katso tuote »

MFKK kennokeskukset

pää-, varavoima- ja moottorikeskuskohteisiin, joissa nimellisvirta on välillä 400…1600 A. Keskusrakenteen syvyys mahdollistaa asennussyyvyyttä vaativien komponenttien käytön.
Katso tuote »

JON-KO kotelokeskukset

mahdollistavat kaikki pienestä seinäkotelosta aina vaapaasti seisovaan monikenttäiseen kennokoteloituun keskukseen saakka. Mahdollisen kokoojakiskoston suurin nimellisvirta on 630 A.
Katso tuote »

JON-KS kehikkokeskukset

ovat kosketussuojaisia keskuksia, jotka soveltuvat käytettäviksi erikokoisina ryhmäkeskuksina. Tyyppitestattu JON-KS keskusjärjestelmä on myös SGS Fimkon FI-sertifioima.
Katso tuote »

JON-CAB erikoiskeskukset

käsittävät ohjauskeskuksia, joihin tarjoamme erilaisia kaappiratkaisuja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tyypillisiä malliston esimekkejä ovat rele- ja ohjaustaulut, telematiikka- sekä muut erikoiskeskukset.
Katso tuote »

JON-BUS kiskosilta

on raskaisiin teollisuuskohteisiin suunniteltu, vaihe-eristetty kiskosiltajärjestelmä. Sen avoin rakenne takaa jäähtyvyyden ja napakohtainen eristys minimoi eristysvikojen mahdollisuuden.
Katso tuote »

Luotettavaa ammattiosaamista ja toimintaa Kokonaisvaltaiset palvelumme

Asennus- ja muutostyöt

Haluttaessa toimitamme keskukset paikalleen asennettuina S1-ryhmän oikeuksin. Tarvittaessa huollamme, korjaamme ja teemme muutostöitä suurempivirtaisiin sähkökeskuksiin. Lue lisää

OEM-valmistus

Valmistamme keskuksia myös laitetoimittajille. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kumppaniemme kanssa, jotta varmistumme prosessien aikana myös riittävästä tehtaan tuotantokapasiteetista. Lue lisää

Konttiratkaisut

Toimitamme Paimion tehtaallamme kalustettuja muuntamo- ja kytkinlaitonkontteja tarpeiden mukaisesti. Rakennuksen toimitussisältö ja varustelut toteutetaan tarvittavan tilan ja halutun ulkoverhoilun perusteella. Lue lisää

Seuraa yritystämme Ajankohtaiset uutiset